miercuri, 13 iunie 2012


Către
Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor
Domnul comisar sef de penitenciare Marian STANCOVICI

Stimate domnule director general

Va informam ca organizatia noastra lanseaza competitia sportiva „Cupa SNLP 29 iunie 2012” la disciplina minifotbal, competitie care se va organiza pe terenul sportiv din fata Penitenciarului Bucuresti Jilava sens in care a fost deja contactata Primaria Jilava care a transmis un raspuns oficial pozitiv. 

Din cauza unor evenimente in care este angrenata echipa de coordonare a SNLP in saptamana 25-29 iunie 2012, „Cupa SNLP 29 iunie 2012” se va organiza pe parcursul zilelor de 21 si 22 iunie 2012 astfel: 
- pe data de 21 iunie 2012 - faza calificarilor; 
- pe data de 22 iunie 2012 – finala mica si finala mare.

SNLP a luat decizia de a implica in competitie 8 unitati din Bucuresti si din apropierea capitalei pentru limitarea costurilor aferente deplasarii dar si pentru a se reusi finalizarea Cupei pe parcursul a doua zile. Unitatile participante sunt: ANP, Bucuresti Jilava, Bucuresti Rahova, Spital Jilava, BAGR, Giurgiu, Margineni, Slobozia. Regulamentul si programul competitiei se vor transmite in timp util in unitati, fiind in curs de elaborare.

Avand in vedere aspectele susmentionate, va solicitam, in spiritul sustinerii activitatilor sportive efectuate in sistemul penitenciar, sa transmiteti directorilor unitatilor implicate, necesitatea acordarii de sprijin in vederea participarii membrilor echipelor de minifotbal, la competitie. 

Totodata, va informam ca pe data de 22 iunie 2012, in spatiul aflat in administrarea Penitenciarului Bucuresti, din localitatea Comana, SNLP impreuna cu conducerile unitatilor din Bucuresti, organizeaza o masa festiva cu ocazia zilei de 29 iunie 2012, la care vor participa in principal salariati din complexul Jilava pe baza liberei optiuni si achitand costurile aferente (apox. 50 lei/pers). Va transmitem, pe aceasta cale, invitatia de a participa la eveniment, invitatie care se extinde la toti salariatii din aparatul central.

Cu deosebită consideratie,

Stefan TEOROC
PRESEDINTE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu