luni, 28 mai 2012





Blocul Naţional Sindical
Biroul pentru observarea pieţei muncii şi a calităţii locurilor de muncă, ID 29527
În atenţia membrilor afiliaţi
Stimaţi colegi,
 
Biroul pentru observarea pieţei muncii şi a calităţii locurilor de muncă începe la mijlocul lunii iunie o serie de cursuri destinate pregătirii afiliaţilor BNS în meseria de delegat sindical.  Cursurile furnizate de Observatorul BNS sunt unele dintre cele mai complete şi profesioniste existente în piaţă, cu lectori extrem de competenţi în domenii ce au impact asupra meseriei de lider sindical.
Persoanele care urmează aceste sesiuni de formare capătă competenţe în domenii precum legislaţia muncii şi relaţii de muncă, negociere colectivă, analiză economico-financiară, comunicare publică şi gestionarea crizelor, statistică, etc, elemente pe care orice lider de nucleu sindical sau orice membru de sindicat care îşi doreşte să reprezinte interesele lucrătorilor ar trebui să le cunoască.
Cursul se desfăşoară în Bucureşti (la sediul BNS) are o durată de 2 săptămâni şi se finalizează cu examen și diplomă recunoscută de CNFPA.
Toate costurile aferente participării sunt suportate de către Biroul pentru observarea pieţei muncii şi a calităţii locurilor de muncă.  Cazarea se va asigura la un hotel de 3 stele din apropierea sediului BNS, mesele se vor asigura la hotel şi la sală iar transportul se va deconta astfel: drumul de sosire la începutul cursului, un drum dus-întors în weekend-ul de la mijlocul cursului şi drumul spre casă, la finalul cursului. Procedura de decontare si formularele necesare vor fi transmise persoanelor care trimit formularele de inscriere la curs.
Vă invităm să vă înscrieţi la aceste cursuri cât de repede cu putinţă, alegând una dintre seriile menţionate mai jos:
- Seria 1: 18 iunie - 29 iunie
- Seria 2: 2  iulie - 13 iulie
- Seria 3: 17 iulie - 27 iulie.
Fiecare grupă va fi formată din 20 de cursanți iar locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilor. Credem că sunteţi de acord cu noi că aceste sesiuni de formare reprezintă o oportunitate ce nu trebuie ratată, cu atât mai mult cu cât activitatea dumneavoastră cotidiană presupune apărarea şi reprezentarea drepturilor lucrătorilor.
Avem rugămintea să analizaţi bine înainte de a transmite înscrierea dumneavoastă întrucât odată înrolaţi este obligatoriu să finalizaţi cursul. Persoanele care renunţă pe parcurs vor fi obligate să suporte costurile aferente cazarii, mesei si transportului realizate de proiectul european.
Aşa cum v-am obişnuit, abordăm cu seriozitate toate activităţile din cadrul proiectului iar cursurile nu fac o excepţie de la această regulă.
 
Pentru înscrieri va rugam completati chestionarul atasat si transmiteti-l la adresa de email bns@bns.ro nu mai tarziu de 15 iunie 2012.
Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati. Persoane de contact: Nicoleta Apreotesei si Ciprian Vacaru: bns@bns.ronicoleta.apreotesei@bns.rociprian.vacaru@bns.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu