vineri, 24 august 2012

SOLUTII DE ANGAJARE?


Se pare ca pana la urma Guvernul Ponta a gasit solutii si pentru a angaja absolventii institutiilor militare si de politie din 2012, in ciuda proaspetei ordonante de urgenta care ne-a lovit pe toti ca un pumnal.
 Speram ca nu este doar o declaratie politica, avand in vedere ca alegerile parlamentare au intrat aproape in linie dreapta, si ca intr-adevar absolventii vor fi incadrati!
 Din punctul de vedere al ORGANIZATIEI DE TINERET, garantam faptul ca vom face lobby si ne vom lega cat se poate de mult de acest fir de ata pentru a obtine incadrarea.
 Aceasta este declaratia domnului ministru Ponta:
“Putem asigura angajarea, în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Apărării, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi a celorlalte structuri militarizate a absolvenţilor nu doar pe anul 2012, dar în cazul MAI, absolvenţii din 2011 aveau posturile blocate şi nu fuseseră angajaţi, deci am reuşit să asigurăm promoţiile de la academiile militare să poată fi integrate în aceste ministere”. Ponta.

Un comentariu:

  1. Nu s-a spus niciodata ca nu vom fi incadrati normal ca vom fi numai ca la 1 decembrie anu asta sau la anu cine stie:))

    RăspundețiȘtergere