sâmbătă, 11 februarie 2012

CONFERINTA NATIONALA PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALA IN ROMANIA-CSR



  
         In perioada 30-31.01.2012 a avut loc la Brasov  ,, Conferinta nationala pentru responsabilitate sociala in Romania ( CSR )- Investitori in oameni”. Aceasta conferinta este prima la care Organizatia de tineret Publisind a fost invitata, insa dupa cum ne-a asigurat dna. Iulia Gabriela Tutunaru,  As. Relatii Publice si Comunicare, colaborarea va continua si in viitor.

         La aceasta conferinta au fost prezentate beneficiile certificarii CSR, studiul TNT Express, studiul BRD, centrele regionale CSR, schita ,, Codului de Conduita Etica a CSR”, nevoia de responsabilitate sociala in Romania de catre :Peter Barta- Directorul Fundatiei Post Privatizare ( organizatie ce sustine dezvoltarea sustenabila a mediului de afaceri romanesc), Luminita Oprea- expert CSR (autoarea primei carti despre responsabilitate sociala in Romania), Liliana Lucaciu- expert in cadrul CRR CSR Timisoara ( specialist in resurse umane  al BERD ), Radu Florea- expert in cadrul proiectului ,,Investitori in oameni” care a fost si coordonatorul conferintei, Radu Godeanu- vicepresedinte al UGIR (partener in cadrul proiectului), Madalina Marcu- coordonator PR (Asociatia pentru Relatii Comunitare).

         Evenimentul a oferit prilejul de a asculta si interactiona direct cu profesionistii din domeniul CSR. Responsabilitatea sociala inseamna mai mult decat a conduce un program oarecare sau a gestiona o organizatie: presupune lucrul cu oameni si pentru oameni, schimbarea unui mod de gandire cu noi modalitati de actiune de pe urma carora comunitatea, societatea au de castigat.
          
         Prin prezentarea acestui proiect s-a urmari dezvoltarea responsabilitatii sociale din cadrul firmelor, asociatiilor si organizatiilor de orice fel pentru a eficientiza performantele angajatilor in domeniul in care isi desfasoara activitatea cat si generarea de profit a societatii dar si implicarea si promovarea principiilor de responsabilitate sociala in randul tinerilor din Romania.

SERBAN DORU
Reprezentant Organizatia de tineret
S.N.L.P. filiala
Giurgiu
Tel: 0766748295
serbandorusnlp@yahoo.com
www.facebook.com/otpublisind

         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu