joi, 6 octombrie 2011

Seminar Germania .....

Stimati colegi,
 
Consiliul Tineretului din Romania este, alaturi de alte Consilii Nationale pentru Tineret si organizatii europene, mebru al Consortiului de implementare pentru proiectul european Youth Employment Action (YEA), coordonat de Forumul European al Tineretului.
 
Ca activitate in cadrul acestui proiect, Rural Youth Europe desfasoara in perioada 29 octombrie – 5 noiembrie 2011 in Plettenberg, Germania seminarul european "Volunteering makes your CV smile!" ce are ca principala tema modul in care voluntariatul contribuie la cresterea angajabilitatii tinerilor prin oportunitatile de invatare si dezvoltare pe care le ofera.
 
Avand in vedere colaborarea CTR in cadrul acestui proiect, va rugam sa gasiti in atasament apelul deschis la aplicatii pentru acest seminar alaturi de formularul de aplicatie. Mentionam totodata ca, desi in mod oficial apelul este incheiat (asa cum se poate observa in documentele atasate) se doreste o mai larga contributie din partea tinerilor romani si implicit participarea acestora intr-un numar mai mare.
Astfel, din motive organizatorice, persoanele interesate sa aplice pentru acest seminar sunt rugate sa desfasoare procedurile de aplicare mentionate in document cat mai curand posibil, de preferat pana la data de 15 octombrie 2011. De asemenea, pentru oricare alte detalii in acest sens, va rugam sa contactati direct organizatorii.
 
Nu in ultimul rand, va rugam sa diseminati informatia in randul membrilor dvs. incurajand implicarea si participarea activa a tinerilor. 



Pentru fisa de inscriere si detalii otpublisind@yahoo.com
 
 
 

2 comentarii: